Sunday 7 December 2008

i do it all for free, your tears are all the pay i'll ever need

Intr-o incercare poate partial patetica, partial potential de a avea success, sa incercam sa invigoram blogul. Intr-un final apoteotic, dupa o lunga batalie cu FF3 (nu, nu Final Fantasy), incerc sa salvez ce a mai bun, doar doar nu trec la Safari.

Deci, pentru utilizatorii de Firefox: ce RSS reader folositi si cat de bun e?

Si asa, de amuzament: vreau sa schimb layout-ul la blog, ca vad ca e populara treaba. Tocmai la fix pentru Anul Nou. Ce site-uri recomandati, si cam ce tip de culori s-ar potrivi? =)

(am un update de facut, am! am vreo 4 draft-uri, doar sa gasesc timp/inspiratie pentru ele D:)

4 comments:

Anonymous said...

Google reader. Works like a wonder.

darkconsequences ? Always red and black, dar cu scris negru pe fond alb, ca sa nu fugim cu sangele curgand din orbite. :) Deci cam ca acum, doar altfel ??:))

waste of paint said...

I thought about it and it looks like I'm sticking with it :P I just need to find a way to have it open or something. Maybe in a tag in FF? =/ Why is this all so complicated? DD:

Lol, yeah, I like this colour scheme! Daca poti sa imi dai si o idee de unde sa iau un layout asa, you're a star :D

----- said...

La mine a functionat cam asa: open Firefox, type "blogger templates" in the Google search bar, browse umpteenth pages, save current template, write widget codes in wordpad, try on various new templates, settle for my new one. I'm not sure there's an easier way around it :P

Si eu folosesc Sage, un app pentru Firefox gasit pe pagina lor. E extrem de simplu si momentan tot ce am nevoie. :D

waste of paint said...

Raluca - LOL, poate asta e cea mai buna idee. Cand ma intorc in Romania, sper sa pot sa stau 3 ore pe google, cautand o tema mai interesanta. De curiozitate, cum ai combinat si CSS template, si Blogger template?

O sa ma uit la Sage, ar fi mult mai usor sa am ceva doar in FF, nu in Google. Si dupa pot sa bag feed-uri de pe toate prostioarele pe care ma uit.

Adica ce naiba, sa uit de xkcd sau de Pid'jin? :))