Friday 26 September 2008

I'm on the edge of a cliff, surpassing comfort and security

Am ajuns sa scriu numai chestii depresive pe blogul asta. Mi-e teama uneori ca va ajunge ca celalalt, o groapa pentru maniile mele. Hm... a venit toamna in Stuttgart. O toamna cu frunze uscate, galbene, rosii, cazute pe marginea drumului. Maine e Volksfest, un fel de Oktoberfest in Stuttgart si dupa jumatate de pui si 2 litri de bere (pentru 23 de euro, o suma, pare-se, chiar buna) poate voi mai avea energie sa fac si poze. Mai am cateva de saptamana trecute, le pun si pe alea pe blog poate duminica.

Uneori ma intreb cum naiba am putut sari de la zile libere in timpul facultatii la vacanta si la slujba de 9-5 plus locuit singura. Nu ma plang, e interesant, dar uneori parca mi-e ciuda. Am pierdut 2 ani de facultate, 2 ani pe care nu ii mai recuperez. Am stat cu o familie pe care am ajuns sa o detest, intr-o casa care parca a devenit inchisoare. Nu pot spune ca nu le sunt recunoscatoare alor mei sau ca detest cursul la care sunt inscrisa. Nu e vorba de asta. Dar uneori aproape ca regret ca nu am dat la Limbi Straine. Stiu, sunt nebuna, ce om normal ar alege Romania si nu Anglia?

M-am saturat sa ma cert, sa fiu mereu irascibila si sa spun lucruri pe care nu as vrea sa le spun. Parca tot timpul sunt asa, intr-o transa, si singurul lucru pe care il pot face ca sa fiu sigura ca mai simt ceva e sa ma cert. As vrea sa-mi pot lua liber de la propria persoana, sa ma duc in concediu 10 zile ca altcineva. M-am saturat de mine insami. Si iar dau in patetisme. Mai ceva ca un copil emo, doar ca fara lame sau cutite. Ma opresc aici, pana nu ajung chiar in ultimul hal.

8 comments:

delu said...

mor dupa londra dar inima mea ramine la bucuresti

Anonymous said...

Hai facem schimb de vieti pentru 10 zile, sa vad daca te mai plangi apoi :)

waste of paint said...

Delu --> eu de curand de Stuttgart m-am indragostit, iar in Londra nu am petrecut prea mult timp. Dar da, imi place sau nu, tot de Bucuresti mi-e dor.

Ionuca --> SOLD! Come pick up your complementary crazed housemate :D

Anonymous said...

Si acum ma bucur ca-s aici. Cu 23 de euro maninc doi pui intregi si-mi ramine de 20 de cutii de bere (hm, 10 litri deci!) de la Mega Image, care-i o bere decenta.

That's why I'm fat and you're not...

waste of paint said...

Asta da, e adevarat. 23 de euro la noi nu se compara cu 23 de euro la ei. Dar hei, daca mai dai pe aici, bei si bere nemteasca, nu?

And weight is relative.

cristians. said...

Păi vezi, tu scrii frumos şi elogios despre toamnă, dar îţi dai seama, în acelaşi timp că scrii "depresiv" (pun grijuliu ghilimele, pentru că e opinia ta). Or, eu tocmai aci nu mă împac cu doamna T. De ce aş căuta să plonjez în depresia pe care ea mi-o întinde? Şi aşa-s predispus din naştere. :)

waste of paint said...

Nu ar mai trebui sa faci legaturi cu opere literare/muzica. Acum mi-e dor de doamna T.

Poate sunt eu mai melancolica (si ma consider depresiva), dar toamna parca se lasa o tacere peste restul lumii si astept iarna, sa ma ingrop in ea.

Si asa, dragi copii, se pac patetisme de uman 101

cristians. said...

:)
Nu te pot contrazice...