Monday 28 July 2008

Deutschland, Deutschland über alles (II)

Mi-am luat ceva pauza de blog. Nu e ca si cum sunt citita cine stie cat, asa ca o disparitie de moment e prea rar sesizata (not fishing for any compliments here). Cu job merge cum merge, colegii de casa ma scot din nervi, invat sa gatesc incet incet si cu mici accidente, si in general, ajung sa inteleg ca viata asta de student nu e asa infecta precum a fost in ultimii 2 ani.

Ma rog. Astazi, in Stuttgart vremea a fost calda, a fost si soare, apoi ceva nor. Scapata de la munca la 6, cu abonamentul pe august in buzunar, am decis sa nu fug acasa (mai ales ca nu ma trage inima sa stau in camera pe Havelock tot timpul) si m-am plimbat putin prin Schlossplatz (pozele sunt cateva entriuri mai jos). Pana pe 12 august, in Stuttgart sunt gazduiti asa numitii Tolerance Bears, ursi care sunt creati de artisti din diverse tari. Sunt facuti sa reprezinte unitate, pace, diversitate. Am gasit mai toate tarile, si am facut si poze!



Moldova



Moldova, poza mai buna



Romania, eterna si fascinanta



Si Suedia, in camasa de om al muncii (nu, pe bune, mi-a zis EL ca asta reprezinta)

Asa. Ursii astia mai sunt acolo o saptamana. Ce tari vreti sa va pozez? :D Au mai de toate (mie din seria de mai sus Moldova mi se pare cea mai buna) si daca nu va deranjeaza poze cu telefonul... request away!

10 comments:

----- said...

Irlanda!!! :D

Si hmm, daca ar fi sa aleg in ce tara sa locuiesc dupa cum e dichisit ursuletul, din pozele de pana acum m-as muta in Moldova cat ai clipi! Cand o sa renuntam sa mergem pe ideea de holdele patriei, sangele strabunilor, albastrul cerului si porumbita alba. Holdele ard din cauza incalzirii globale, sangele e al studentilor din '89, albastrul e gri pentru ca-s prea multe masini iar pe porumbita am mancat-o cand eram mici, in ciulamaua bunicii.

More posts! More pictures! Si sa stii ca te citim! Toti! :D :*

waste of paint said...

Eu am murit de ras la taranii cu "Where is Moldova"?. Si un euro in gura ciorii (nu stiu cat de bine se vede in poza).

Dar pe bune, ce naiba, dintre toate lucurile care definesc Romania, tot la trei culori cunosc pe lume am ramas? :|:|:| Am ras in hohote, ziceau aia ca sunt nebuna cand am vazut ce patetic e ursul roman.

Irlanda, notat. O sa-ti placa ;)

Autobex Boxanne McFoxtodd said...

I have no idea what that's all about (and am too tired to read through and guess.... sorry) but they look fun! There's something like that in Bath right now. But it's pigs. And they're all over the city. It's great fun :)

waste of paint said...

Should I photograph the UK bear then? ;) He's a little cheesy, but still....

Autobex Boxanne McFoxtodd said...

Haha, welcome to the UK? Cheesy, yet...violent.

waste of paint said...

I just remembered! I had a problem with Java today and talked to a guy from the States named TODD! I nearly blurted out "I love your name, can we have babies?"

----- said...

Vai, de-abia astept! :D Da, da, se vede euro-ul tinut de cioara-n cioc. Ce aiurea suna :)) Sunt curioasa pe cine-au pus sa picteze ursul carpatin... Iti place numele Todd? :P Ar trebui sa scriu in engle? I'm confuzzled...

waste of paint said...

Todd e nume de vulpe. Mor dupa el. Eu si Bex iubim vulpile ceva mortal! <333

Anonymous said...

Ce naspa e ursul roman :)) Eu vreau cu Anglia ;;)

waste of paint said...

Pai da, doar comunism mai stim.

Anglia sa fie!