Friday, 4 July 2008

Deutschland, Deutschland über alles (I)

Am ajuns in Stuttgart marti, dar cum nu incep pana pe 7 iulie, mi-am folosit zilele astea ca sa scap de birocratia necesara inregistrarii mele in Germania. M-a socat faptul ca toti functionarii sunt politicosi, rezervati, si daca esti un pic mai speriat de bombe (ca mine ieri, ingrozita de ideea ca as putea gresi formularul), nimeni nu se supara pe tine. Si aici ma opresc inainte sa incep o discutie gen "Romania e de cacat, numai Vestul e bun". Nu e asa. Sunt si lucruri in Vest care sunt naspa, sunt si lucruri bune in Romania.

Nu am aparatul foto, dar am telefon cu camera. Si va las cu doua poze din Stuttgart.In parc, la soare, toti sunt in fantani sau citesc pe iarbaNu, nu am facut poza la macara, ci la turnuletul ala verde. Asa se intampla cand a) nu stii sa faci poze si b) nu ai zoom.

2 comments:

ionuca said...

Oh, sa ne tii musai la curent cu ce se intampla pe acolo, cu oamenii misto pe care o sa ii cunosti, cu jobul si toate celelalte :)

Big hug!!!

waste of paint said...

Cred ca a avut Blogger ceva, ca am dat reply aici de vreo 5 ori. L-) Anyway, da, o sa tin lumea la curent, poate reusesc azi sa mai scriu un post.

OMG... I'm a fully fledged worker now O_O