Tuesday 11 August 2009

do i fucking dazzle you (part I)

Dupa cum se vede in partea dreapta, I bit the bullet si am inceput Twilight. Am terminat Irving, asa cum se cuvine, si desi as fi vrut sa vad filmul, faptul ca si Tobey Maguire si Charlize Theron joaca ma cam scarbeste. Asa ca voi ramane cu al meu Homer Wells, fara adaptare. O poveste sombra, trista uneori, dar si cu optimism si sarm. Primul meu Irving, nu va fi si ultimul.

M-am vazut cu Spadez, care mi-a imprumutat primele trei volume din Mareata Imfamie, Twilight. De la Ralu iau si ultimul volum, cand termin cu astea (daca termin). Deci, daca nu ma intorc din aceasta calatorie in iad, sa stiti, dragi cititori, ca v-am iubit. Ati fost amuzanti, cinici si stoici. Va voi duce lipsa.

De asemenea, daca ma transform in fan Edward si va spun cat de mult as vrea ca Percussionist Boy sa ma dazzle, aveti dreptul sa ma invinetiti. Doar asa voi scapa de nebunie.

Intre timp, update-uri mai regulate vor urma, sper.

3 comments:

Ralu said...

You will like it, you will like it, you will like it! :D :)))))

Roxa said...

Update dammit ! :D How`s it going ? :>

waste of paint said...

Asteptati, copii, caci va veni si un update. Pe moment iau pauza, pe motiv ca nu am Breaking Dawn, dar cand il voi avea va fi citit si dupa, vedem ce si cum.

Chestia asta e dintr-o serie de update-uri, deci nu ma opresc aici! :))