Friday 17 July 2009

boris becker meets the pope

E vara, vara asta calduroasa si sufocanta cum doar in Bucuresto gasesti. Peste doua zile ma joc de-a ghidul pentru Percussionist Boy, care vine intr-o vacanta scurta pe aici. Am de organizat un plan, sa vizitam tot ce e de vizitat, Harry Potter 6 vine pe ecranele noastre si voi fi acolo si am prieteni neglijati care cred ca vor sa ma vada. Mor dupa o tigara, doar una. Ma apucasem de fumat in Germania, Gauloises Blondes albastre. Mirosul ma intoxica, o fericire fara de cuvinte. N-am mai fumat de luni si cred ca imi voi pierde mintile, a la House, M.D.

Vreau la mare, vreau sa nu imi fie teama de examenul la Goethe de marti, vreau sa nu mor de cald in casa cu pisoiul adormit in cealalta camera. Vreau un dus mai rece dupa care sa nu transpir. Vreau sa pot iesi din casa fara sa cred ca urmatorii metri imi vor decide soarta, cu soarele asta canicular in spate. Il vreau pe Binky, sa calatorim prin Bucuresti, doar eu si bicla mea. Cred ca inchiriez ceva de la Cicloteque ca altfel nu se poate.

Are cineva un fum pentru sufletele pierdute?

6 comments:

Roxa said...

Deci o sa facem combustie spontana... it`s my biggest fear. :)) So no Peninsula... :/

waste of paint said...

Ah, macar as avea un fum, do not mock my addiction! Fara Peninsula, da =/ Tu tot te duci, sa inteleg? Incerc sa prind concert Editors, vom vedea.

flavius said...

Servus...
mi/e dor de Gauloises... dar din cele rosii, prefer tutunul ceva mai tare :) cred ca e un fum mai memorabil pentru suflete pierdute... Frumos ai spus...
toate cele bune!

waste of paint said...

Servus, Flavius. =) Am reusit sa iau un Kent dar nu se compara cu Gauloise, nici de departe. Fum nostalgic pentru suflete pierdute.

Ralu said...

Nu pot sa join the convo about smokes since I don't smoke but I cooouuuld talk about strawberry and cream Nirvana, the kind that went extinct a few years ago, at least in these parts of the Forgotten World. :P

Yes, your friends DO want to see you and you should NOT worry about the exam, my psychic senses whisper to me you'll get an EE, HP-style. :P

And if you can get hold of some movie reservations, we'll even go see HP! :P:P:P I heard they were sold out. I do hope we find some, though... THANK YOU for taking care of this, my mind has run off screaming, it seems.

Loffffff,
ME :D :*:*:*:*:*

Moldova said...

great blog i like it