Wednesday 6 May 2009

growing like the new born

Deci, sa ne intoarcem in lumea celor vii. Nu, nu sunt un zombie. Blogul a facut si el doi ani in aprilie, o sarbatoare care a trecut neobservata, chiar si de mine. M-am lasat clar pe tanjala, cu toate ca feed-ul de RSS e citit zilnic. De ce imi ignor blogul nu pot zice, dar se pare ca am inceput sa fail deja la toata povestea asta cu 101 in 1001. Eh, cum credeam de la inceput, nu as fi putut sa ma tin in fiecare saptamana.

Saga Percussionist Boy (stiti ce? Daca Stephenie Meyer isi poate numi jegul ala de carte 'saga', la fel pot numi si eu relatia mea cu el o saga) continua. M-am mutat la el temporar, cat sunt parintii in vacanta. Avantaje? Nu ma mai ocup de spalat haine (adica le pune el in masina de spalat), am mic dejun in fiecare zi si la cina pot diversifica meniul meu de peste/pui/paste pe care il practic in Schreiberstrasse. In rest, fac ruta Beutelsbach-Fellbach zilnic, 8km cu tot cu dealuri. In weekend biciclim pana in Schondorf, 15km si mancam inghetata sau innotam. E o viata teribil de simpla, teribil de stranie. Si-a rezervat bilet pentru iulie, sa ma vada in Romania. Nici eu nu stiu ce sa zic de maretul plan.

Acum ca toti suferiti de diabet, sa vedem ce gaselnita am mai gasit pe internet: Blog Like it Isn't You Day. Adica, pe 15 mai, ne jucam de-a 'ghiceste cine sunt dupa cum scriu'. E o chestie funny si draguta, cel putin asa mi se pare. La urma urmei, ce strica? Eu ma inscriu la chestia asta, am si reminder :P

Deci, se mai incumeta cineva?

(un update adevarat sper sa vina spre sfarsitul saptamanii, poate cu poze din Berlin)

5 comments:

Spadez said...

Ale, nu te lasa cu 1001 ! In rest, imi pare bine sa mai citesc ceva pe la tine pe aici

waste of paint said...

De lasat cu 1001 nu ma las! Doar ca am vazut ca unele deja le-am pierdut :)) E bine sa scriu din nou, put it that way :)

----- said...

:)) Welcome back! Saga is what you make of it :P Congrats pentru viata teribil de simpla si stranie, cum ii zici tu. Eu o sa-ti scriu un mesaj kilometric pe FB. Ce zici, scrii de ce ai ratat unele chestii din 1001? :P Si eu mi-am ratat faza cu 75% prezenta la seminarii. :)) PUUPS!

Imparatul Utopic al Balcaniei said...

Pe Facebook nu dau ca... nu dau :p. Ma prinzi in iulie, sigur. + Corfu mai mult ca sigur se face, dar nu pot sa-ti zic cind, din pacate va fi o decizie spontana, mai ales ca eu am o Belgie si o Italie-part-2 pina atunci!

cvd diamond wholesaler said...

A part of the New York based Shashvat Diamonds Inc. Classic Grown Diamonds specializes in lab grown diamonds of various shapes and sizes. So whether you are looking for large solitaires or small, loose diamonds, we have the technology and skill for every requirement.