Tuesday 14 October 2008

le ciel est fermé

A murit fiul lui Gerard Depardieu

Asta am citit peste umarul unui tip astazi, asteptand trenul la Schwabstraße. "Depardieus Sohn tot". Am crezut ca nu intelegeam bine, ca germana mea se stricase cumva peste noapte. La 37 de ani, sa mori de pneumonie pare aproape jignitor.

Si totusi, cu o fascinatie aproape morbida, am citit despre felul in care si-a trait viata. Nu la fel a fost si cu Jimmi Hendrix, cu Heath Ledger, cu Anna Nicole Smith? Moartea imparte lumea in doua: cei care ii deplang si cei care scot la iveala toate secretele mizere. Si cu fiul lui Depardieu va fi la fel.

Later Edit: De la Cristian Sarb aflam mai multe detalii despre Guillaume. Articol din Evenimentul Zilei aici.

11 comments:

Anonymous said...

Ne vine noua randul. :) Pun pariu ca o sa am o moarte foarte stupida. Drogurile si sufocarea cu voma sunt de neatins, fascinante. :]

delu said...

lui roxa: probabil ca esti batrana si urata si n-ai iubit si nici n-ai fost iubita daca gindesti astfel

waste of paint said...

Roxa: Tuturor ne vine randul, normal. Pe mine m-a socat faptul ca era atat de tanar. Desi, sa fiu sincera, si cand a murit Ledger am fost socata. Si am aflat si de un jucator de hochei rus care a murit. La 19 ani.

Delu: De obicei nu fac politie pe blog, dar nu poti presupune ceva dintr-un singur comentariu. Acum eu pot presupune ca tu ai citit ce am scris si raspunsul s-a adresat numai Roxei. Pai, asta nu e atac personal?

delu said...

nu e atac personal. nu o cunosc pe roxa, dar i-mi pare rau sa vad un om tanar gindind astfel si am ciupit-o un pic

waste of paint said...

Cinism. Toti suferim de el. E pacat, intr-adevar, dar trebuie sa traim cu el. Fine, ciupit.

cristians. said...

A murit ca-n secolul XIX, pentru un francez. Din câte am înţeles, spitalul bucureştean "de elită" în care a fost "depozitat" pentru o zi, spre analize, nu e străin de această moarte, cel puţin prin eroarea de consultaţie făcută (se pare că nu i-au făcut toate verificările care se impuneau în asemenea împrejurări, rămânând doar la hemoragie esofagiană). Dar, una peste alta, e jenant pentru toată Medicina actuală să moară cineva de pneumonie complicată. Nu mai suntem pe vremea lui Ciprian Porumbescu.

waste of paint said...

Cristian, pe asta nu o auzisem. Fiul lui Depardieu, intr-un spital bucurestean? Ai link catre un articol, ceva? Editez si postul initial, sa il adaug.

Si este probabil o lovitura daca medicilor din intreaga lume, sa moara un pacient intr-o tara asa-zis dezvoltata, din cauza unei pneumonii.

cristians. said...

Se pare ca e mai complex de atat...

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/824474/Depardieu-Jr-Traiesc-cu-moartea--AUDIO-/

waste of paint said...

Multumesc de link, editez acum articolul ca sa il adaug. Cutremurator, intr-adevar.

madz said...

life in the making .. hendrix, janis joplin .. la dracu .. pe kurt cobain sigur l-a omorat courtney.
asta imi aduce aminte ca vara asta am sunat la ambulanta (privata - adica pe bani) ma simteam ingrozitor de rau - heart problems - si nu a venit - dupa o ora am dat telefon si mi s-a spus ca oricum nu venea pt ca problema mea nu li s-a parut destul de grava.. imagine that.
in rest all is quiet on the 'eastern' front ;)

waste of paint said...

Madz, nici eu nu cred ca a murit Cobain de supradoza sau ca s-ar fi impuscat, sau ambele. =) Dar mereu raman cumva socata de o moarte ca asta. Nu stiu...neasteptata?

Imi pare rau sa aud ca nici serviciile private din Romania nu sunt mai bune decat cele de stat. Si de unde stiau ei ca nu era importanta problema ta sau nu? This makes me ridiculously angry. Ia zi, prin noiembrie ne vedem? :]